Skip to content

Våra tjänster

Vi är specialiserade på att arbeta med konst, speciellt skulpturala verk, då vi utför konstnärliga verk med alla material, främst granit, sten och järn.

  •  Vi nämner här några av de aktiviteter och tjänster som vi tillhandahåller

Permanent utställning

Genom denna sajt försöker vi visa ett brett utbud som möter de flesta besökares smak och som passar den budget de avsätter för att köpa arbeten som pryder hemmet eller trädgården eller att presentera som present.
Du kan titta på gallerisidan för att se några verk eller köpa ett konstverk som du väljer, och notera att vi antar en policy att skapa och visa nya konstverk varje vecka.
Titta här för att se en del av arbetet

Bestalningar

Har du en idé till ett skulpturverk som du tycker är speciellt och som du skulle vilja implementera i din trädgård, ditt hem, en sjö eller en bäck bredvid ditt hus?Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att göra denna idé till en verklighet som du, dina besökare eller de runt omkring dig kommer att njuta av att ha och titta på.
Allt är möjligt, oavsett konstverkets detaljer, storlek eller material
Eller om du vill kan vi hjälpa dig att välja eller föreslå lämpliga idéer som är kompatibla med den plats du väljer för att göra det mer liv och positiv energi.

en Bjorn ، konstnären gjorde den som beställning för privat för i trädgård
en orm ، konstnären gjorde den som beställning för privat för i trädgård

Workshops

På inbjudan av kommuner eller andra evenemang höll konstnären workshops för barn att utöva skulptur i en atmosfär full av nöje och njutning, utveckla kärleken till upptäckter bland barn och stärka deras självförtroende, förutom att utveckla idén om skapande och kreativitet.

konstnären och barnen jobbar med i skulptur

Vi tänker också hålla en workshop senare för olika åldrar för att öva på skulptering


Utställningar och stora verk för torg och offentliga plats :

Konstnären bygger ständigt stora verk och när de är färdigställda visas de på offentliga platser eller på några utställningar och säljs sedan till alla intresserade om han har möjlighet att välja en lämplig plats att parkera verket på.
Som i tidigare verk som: Syrisk Häst, Svensk älg22, Silver örn och Svensk Björn 6500